perjantai 17. tammikuuta 2014

Kollegan innostuminen

Palasin eilen takaisin Helsingin toimistolle ja kerroin aamukahvipöydässä kollegoille koulutuksesta. Yksi heistä innostui niin paljon, että lupasin hänellekin päivittää mitä kaikkia työkaluja kävimme läpi ja miten niiden käyttäminen onnistuu.

Itse olen sulatellut kaikkea kahden päivän aikana kuultua ja opittua. Tarkoitus olisi ottaa opitut asiat käyttöön, että ne eivät unohtuisi.

Mukavia pakkaspäiviä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa erinomaiselta! Nyt vaan suunnittelemaan, miten viet työkaluja sinne teille laajempaankin käytäntöön. Aamukahvipöytä on oikein hyvä paikka aloittaa... :)

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu, että olet tosiaan innostanut myös muita työyhteisössäsi kokeilemaan koulutuksessa esiteltyjä työvälineitä. Itse koin, että tuo Google Drivestä löytyvä mahdollisuus tehdä helposti erilaisia pienimuotoisia kyselyjä tulee kyllä meille kokeiluun vielä tässä kevään kuluessa. Erilaisten koulutusten ja seminaarien palautteet voisi olla helppo kerätä sen kautta. Mukavaa pian alkavaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  3. Esimieheni innostui heti kuultuaan koulutuksen sisällöstä. Töitä on odotettavissa paljon ;) Eipä tuo haittaa, jääpähän opittu paremmin mieleen.
    Tuleville messuille aioin tehdä kyselyn asiakkaille salaatin kulutuksesta. Se on meille myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa tärkeää tietoa, jota ei tahdo Suomessa muualta saada. Google Drive on tässä hyvä työkalu.
    Ei kun töihin...

    VastaaPoista
  4. Hei kaikille, minulla on harjoittelu jäänyt vähiin, koska on ollut tässä hiukan kiireitä. Terveiset kaikille! Nähdään 14.2. t. Maire

    VastaaPoista